CONFERINTA DE PRESA

1 noiembrie 1999

Cu ocazia SARBATORII CASTANELOR99- editia a VII-a , sarbatoare a carei coordonator este Primaria municipiului Baia Mare, printre actiunile existente se organizeaza si prima "Sarbatoare Virtuala" pe Internet, din Maramures denumita

cast@net99 (http://www.castanet.mmnet.ro) - Editia I-a.

Viziunea noastra :

"Sa punem împreuna Traditia si Modernitatea!"

Prin aceasta vrem sa aratam lumii întregi, în direct pe Internet ce înseamna Sarbatoarea Castanelor pentru orasul nostru si mai mult deschiderea "portilor maramuresene " catre comunicarea moderna a mesajului la nivelul mileniului III.

Prin cast@net expo se creeaza premiza ca firme, institutii, O.N.G.- uri , scoli, interesate sa se prezinte în cadrul expozitiei virtuale , intr-o maniera "globala", provocind un schimb de informatii modern si eficient.

Va invitam sa-i cunoasteti , prin intermediul net-ului , pe cei care au aderat deja la ideea acestei sarbatori virtuale :

Oferim posibilitatea tuturor celor interesati sa participe la expozitia virtuala cast@net! Trebuie doar sa ne trimiteti bannerul dumneavoastra (Latime=150 Înaltime=50) pe adresa de e-mail: nata@primarie.multinet.ro.

Conditiile de participare la expozitia virtuala cast@net 99 sunt:

Cu ocazia aceluiasi eveniment, se va lansa pagina de web a Primariei Baia Mare (http://www.primarie.multinet.ro) si pagina Maramures on the Net (http://www.mmnet.ro )

In cadrul actiunilor "cast@net" vor fi oferite si surprize "internautilor" din Baia Mare- Maramures , pe care le veti putea descoperi si din incinta Cafee-urilor internet din Baia Mare , care vor adera la aacesta prima expozitie virtuala , inedita nu numai pentru Baia Mare.

Primar Baia Mare : Dr.ing. Cristian Anghel